Gå til sidens hovedinnhold

Giske gjorde helomvending

Kulturministeren ville ikke møte Edda Media. Da NA24 Propaganda ville intervjue ham om det, gav han etter.

Inntil nylig sendte kulturminister Trond Giske klare signaler om at han ikke ville møte Edda Media. Han avlyste til og med et møte i forrige uke uten å tilby et nytt. Det var frem til NA24 Propaganda ville vite hvorfor.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

NA24 Propaganda har forsøkt å komme i kontakt med statsråden og statssekretærene for en kommentar. Dette har ikke lyktes. Tre timer etter første henvendelse er det klart at statsråden likevel vil ha et møte med Edda Media, etter at NA24 Propaganda orienterte om hva journalisten ønsket svar på.

Krig
Bakgrunnen for ønske om møte er at Edda Media føler at Giske fremstiller medieselskapet med eier David Montgomery som djevelen i norsk medieverden.

- På oss virker det som om han ikke vil ta læring og driver med ukorrekte uttalelser om oss. Vi har forsøkt å få til møter flere ganger, men ikke fått gehør, samtidig som at vi ser at kritikerne får komme til, sier Edda Media-sjef, Jan Moberg, til NA24 Propaganda.

Giske har ved flere anledninger fremhevet Edda-eier David Montgomery som en dårlig eier som kun er ute etter penger. Dette mener Moberg er feil. Han oppfatter Giskes utspill som rene krigserklæringer.

Tålmodigheten tøyd
- Vi har ikke behov for å gå til krig, men han har tydligvis behov for å gå til krig mot oss. Han fremstiller vårt eierskap som djevelen selv, sier Moberg.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett