*Nettavisen* Økonomi.

Giske til Max Marketing Mix

Foto: Berit Roald / SCANPIX

Næringsminister Trond Giske skal introdusere Obamas kampanjeleder.

Nyutnevnt handels- og næringsminister Trond Giske skal innlede og presentere hovedforedragsholder David Plouffe under Max Marketing Mix, den årlige konferansen for direktemarkedsføring.

David Plouffe ledet president Barack Obamas vellykkede og banebrytende valgkampanje, som også har inspirert norske partiene under høstens valgkamp. David Plouffe skal derfor under foredraget også tildele en pris til det politiske partiet som best har benyttet Obamas metoder under høstens stortingsvalgkamp, heter det i en pressemelding.

David Plouffe var hovedstrategen bak President Obamas valgkampanje som regnes som den beste politiske kampanjen i amerikanske historie. I Obamas innsettingstale i januar var Plouffe den første utenom egen familie som ble spesielt trukket fram og takket for sin innsats. Ved siden av en ny og annerledes prioritering av stater og velgergrupper, var Plouffes hovedstrategi å ta i bruk e-post, YouTube og sosiale nettmedier til både å mobilisere til grasrotaktivitet, spre presidentens budskap og til å samle inn penger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.