NA24.no

Gjester magasinet MANN

Charlotte Thorstvedt er gjesteredaktør i magasinet MANN
Charlotte Thorstvedt er gjesteredaktør i magasinet MANN Foto: MANN
Charlotte Thorstvedt er gjesteredaktør i lanseringen av ny app på Ipad.

Med MTV-babe og DJ Charlotte Thorstvedt som gjesteredaktør er magasinet MANN klar med oppfølgeren til det som fortsatt er en av Norges mest solgte iPad-utgaver. Fokus denne gangen er festivaler og musikk, heter det i en melding.

- Damer og musikk står i fokus når MANN nå er klar med sin andre iPad-utgave. Nordmenn får ikke nok av festivalstoff, og det har vi tatt på alvor. Damer og musikk er hovedtemaet i vår festivalspesial på iPad, sier redaktør Knut Christian Moeng i MANN i meldingen.

- Charlotte Thorstvedt er en av landets hotteste damer, og det er ingen overdrivelse å si at hun har god peiling på musikk. Som gjesteredaktør har vi dratt henne tilbake på «skjermen», og gjennom videosnutter får du hennes beste tips til nye og etablerte artister du bare må få med deg på de store festivalene. I tillegg har vi lekt oss med et interaktivt cover der en DJ’ende og dansende Charlotte ønsker velkommen til denne spesialutgaven. Du får en totaloversikt over norske og utenlandske festivaler og bandene som spiller der, vi har intervjuet flere av dem – både norske og utenlandske – og du får møte norgesaktuelle Dave Grohl fra Foo Fighters, sier Moeng.

Thorstvedt var ikke sen om å si ja da hun fikk forespørselen om å innta redaktørstolen for denne utgaven.

- Da MANN spurte om jeg hadde lyst til å steppe inn som gjesteredaktør i denne festivalspesialen, trengte jeg ikke lang betenkningstid. Musikk er min aller største lidenskap, og festivaler er spesielle fordi de gir alle musikkelskere en mulighet til å dyrke lidenskapen, sier Thorstvedt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere