Gå til sidens hovedinnhold

Gleder seg over ny spisskompetanse

Erland Øverby til Eyeworks Dinamo.

- Erland Øverbys spisskompetanse innen underholdningsserier vil utvide og styrke vår kapasitet, forteller Odd Arvid Strømstad, administrerende direktør i Eyeworks Norge i en melding.

Øverby har de siste årene jobbet med en rekke produksjoner og står bak blant annet Norges første dokusåpe, «Vi er Vål’enga» som han også vant Gullruten for. I tillegg har Øverby produsert reality og underholdningsseriene «Dyrlegene», «Si ja, bli min», «Katarinas Verden», og dokusåper som «Campingliv» og «Livet på kjøpesenteret» og «Turnuslegene».

- Med over 15 års fartstid fra TV-bransjen og underholdende dokumentarserier vil Øverby bli en viktig kapasitet for oss i tiden som kommer, sier Strømstad.

- Etter at vi ble en del av det internasjonale Eyeworkssystemet har vi fått tilgang på en rekke suksessfylte tv-konsepter som vi har tilpasset det norske markedet. I 2011 har vi stor vekst. Å hente inn ledende personer som Erland Øverby er et viktig ledd i den videre satsningen vår.

Selv ser Øverby frem til å begynne å jobbe i Eyeworks Dinamo. Avgjørende for den beslutningen var bredden i prosjektene.

- Jeg ser frem til å begynne i Eyeworks Dinamo og jobbe i et miljø som har kompetanse innenfor et veldig bredt spekter av tv-produksjon. Med spennende produksjoner som blant annet Nobelkonserten, Ønskedrømmen, Julekonserten fra Vang Kirke og Spellemann gleder jeg meg til å bli en del av teamet på Lagåsen, forteller Øverby.

Øverby påpeker også at den betydelige kompetansen kommunikasjonshuset Dinamo besitter var viktig i valget.

- I Dinamo sitter det en rekke ulike mennesker, med ulik faglig bakgrunn og forskjellige kompetanseområder. Dermed er det over 160 kloke og kreative hoder som alle kan bidra til at vi skal få til nye, gode og ledende konsepter, sier Øverby i meldingen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her