Gå til sidens hovedinnhold

- God start for Robinsonekspedisjonen

Øydramaet er i gang på TV3.

Sesongpremieren på «Robinsonekspedisjonen» i går hadde 288.000 seere og en markedsandel på 16,9 prosent blant alle seere over 12 år i snitt.

På det meste var 359.000 seere innom sesongpremieren.

Les også: Klar for nok ett øydrama

- Vi synes at dette er en god start på årets sesong av «Robinsonekspedisjonen» ,sier Glenn Ø. Støldal,Presse- og informasjonsansvarlig i TV3/Viasat 4 til NA24 Propaganda.

«Robinsonekspedisjonen» og Christer Falck er tilbake på Filippinene for første gang siden det norske Robinsoneventyret startet i 1999. På en øde øy i det filippinske hav skal en broket forsamling med forfrosne nordmenn utstå sol, hete, sult og hverandre.

«Robinsonekspedisjonen» er den mest sette egenproduksjonen på TV3 sesong etter sesong, og programmet hadde hele 363.000 seere i gjennomsnitt i forrige sesong.

Les også: Robinson-Morten dømt for vold

Opptatt av deltakerne
- Det er vanskelig å vurdere hvordan oppstusset rundt deltakerne i Robinsonekspedisjonen har påvirket seertallene på sesongpremieren. Saken om deltakeren som ble klippet ut av serien skulle vi selvsagt gjerne vært foruten. Vi opplever uansett at både publikum og mediene er opptatt av Robinsonekspedisjonen og årets deltakere,avslutter Støldal til NA24 Propaganda

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus