NA24.no

Godager hentet til Klikk.no

Foto: Scanpix (SCANPIX)
Tore André Godager blir leder for Hjemmet Mortensens nye digitale enhet. Samtidig blir det endringer i organiseringen.

Tore André Godager blir hentet til som leder av Hjemmet Mortensens nye digitale enhet. Han er nå leder for forretningsutvikling i Eniro Norge as. I meldingen kommer det frem at Hjemmet Mortensen vil styrke nisjesatsingene sine, samtidig som Klikk.no vil beholdes som digitaldelens portal.

- Hjemmet Mortensen etablerer en ny digital enhet som skal samle digital spisskompetanse. Vi har kommet langt i vår digitale satsning, og Klikk.no har oppnådd høy trafikk. Neste steg blir å utnytte trafikken enda bedre kommersielt og øke utviklingskraften. Satsningene bygges videre på Klikk.no i et samspill med flermediale nisjesatsninger i de ulike virksomhetsområdene, skriver Cato Broberg, som er direktør for konsernutvikling i Hjemmet Mortensen, i meldingen.

Tore André Godager har en mastergrad i innovasjon og ledelse fra handelshøyskolen BI, samt en lang og variert erfaring fra digital virksomhet, både redaksjonelt, kommersielt og teknologisk. Han er gründer av nettauksjonen QXL.no, og var med på å starte forbrukernettstedet DinSide.no, hvor han også jobbet som journalist i mange år. Han har i tillegg jobbet i Schibsted som forretningsutvikler hos Aftenposten.no, samt vært portalsjef for søketjenesten Gulesider.no

- Jeg gleder meg enormt til denne oppgaven. Hjemmet Mortensen har med eierskapet fra Egmont, forbrukernettstedet Klikk.no, sine sterke merkevarer, og unike relasjon til lesere, brukere og annonsører et fantastisk utgangspunkt til å bli blant de som virkelig lykkes i den digitale verden. Jeg har stor respekt for det arbeidet som er gjort til nå, og ser frem til å samarbeide med hele organisasjonen, skriver Godager i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere