NA24.no

Godisbiler fylte Oslo

Ahlgrens biler fikk hjul og stjal parkeringsplasser i Oslo sentrum.

- Vi gjorde dette fordi vi ønsker å skape et smil i hverdagen med bilene, de skal blande seg inn i biluniverset. Derfor kjørte vi disse bilene på forskjellige steder i sentrum og betalte parkering. Og så har vi hatt en del folk som har passet på dem, forteller markedssjef for Leaf Norge, Lars Vetterstad, til NA24 Propaganda.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det var i morgentimene tirsdag at mennesker som hastet på vei til jobb fikk seg en overraskelse. For godisbilene Ahlgrens biler i naturtro bilstørrelse stod parkert rundt om i sentrum.

Men det har ikke gått smertefritt for Ahlgrens-produsent Leaf.

- Vi har opplevd at noen av bilene er blitt stjålet i løpet av natten. Disse har vi ikke fått tilbake. Det er oppblåsbare biler. Det var et kort stunt i forbindelse med at folk gikk på jobb, slik at de skulle få seg et smil, sier Vetterstad og legger til:

- Dette er 2007-modellene, de kan du prøve i butikken.

I fremtiden kan det tenkes at Leaf gjør lignende stunt om enn ikke så store og trolig mer inngående planlagt.

- Vi kommer ikke til å gjøre i det grad fremover, da blir det hvor vi har avtaler på forhånd , for vi fikk reaksjon fra trafikketaten på bilene.

Også enkelte billister som ikke fant parkeringsplasser pågrunn av de oppblåsbare bilene reagerte med alt annet enn smil. Disse ble trøstet med poser med de spiselige bilene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere