NA24.no

Google tviholder på hemmeligheten

Sist oppdatert:
Her gir eksperter deg tips om hva som skal til for å rangere høyt hos søkemotorene.

Propaganda24 distribuerer sammen med Citomedia Web-dokumentarserien Bedrift 2.0. Her vil man gjennom ti episoder belyse noen av de viktigste elementene som ligger til grunn for å optimalisere en bedrifts tilstedeværelse på nett.

I denne episoden ser vi nærmere på søkemotoroptimalisering

I Norge foretas det cirka 13 millioner søk i Google, hver dag. En stor andel av søkene er produktrelatert, og dette viser hvor viktig det er å være synlig i søkemotorene.

I forrige episode tok vi for oss annonsering i søkemotorene.

Les mer: Søkemotorannonsering

Denne uken ser vi nærmere på de resultatene man ikke kan betale direkte for, nemlig de organiske.

Det organiske søket bygger på avanserte algoritmer som henter informasjon fra alle nettsider, og deretter presenterer de mest relevante, relatert til søket som blir foretatt. I Google endres disse algoritmene til stadighet, og det er kun et fåtall mennesker internt som kjenner til hvordan de fungerer i detalj.

I videoen over gir noen av de fremste ekspertene tips om hva som skal til for å rangere høyt i de organiske resultatene i søkemotorene, her ser de nærmere på verdien av linker, godt innhold og nøkkelord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere