NA24.no

(Faksimile)

Gratis poker på Facebook

Facebook kommer nå med gratis poker hvor du kan tjene penger.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Nettsamfunnet Facebook jobber stadig vekk med nye applikasjoner som kan styrke produktet. Nå har de inngått et samarbeid med PrizeWagon.com om oppstarten av en egen pokerdel kalt Acebook, ifølge en pressemelding.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Ved å integrere sitt pokerspill med Facebook åpnes det dermed opp for at alle Facebooks medlemmer får tilgang til de samme spillene, pengepremiene og andre belønninger som PrizeWagon allerede tilbyr.

Denne tjenesten kan fort vise seg å være populær for alle de tusener med nordmenn som er medlemmer av siden.

En telling i Facebook-systemet, utført for NA24 Propaganda av markedsfører og medieanalytiker Tommy Brakstad, viste at ingen andre europeiske lands nettverk er større enn det norske.

Les mer her: Norge topper Facebook-liste

Vil forby nettpoker-penger
Men det spørs om kulturminister Trond Giske (Ap) setter pris på den nye applikasjonen. Han meldte nemlig nylig at han vil hindre bruk av kredittkort i pengespill på nett.

Han viste til at statistikk fra Hjelpelinjen for personer med spilleproblemer viser at antall henvendelser på grunn av problemer med internettformidlet poker økte med 30 prosent fra 2005 til 2006. Hittil i 2007 er antallet henvendelser for denne typen internettformidlet pengespill allerede 19 prosent høyere enn i hele 2006.

Les mer her: Vil stoppe nettpoker-penger

Den nye pokertjenesten skal være gratis for brukerne og pengepremiene finansieres ved hjelp av reklameinntekter. Spillerne får tilgang til turneringene avhengig av dyktighet og hvor mye tid de legger igjen på siden.

Bli rik på Facebook
For å få flere medlemmer jobbes det hele tiden for å oppgradere Facebook. For kort tid siden meldte nettverket selv at de har opprettet et fond på 10 millioner dollar, som skal fordeles til personer med ideer om innovative Facebook-applikasjoner. Det betyr rett og slett at har man gode ideer til hvordan Facebook kan bli forbedret kan man slå mynt på det.

Pengene skal fordeles i økonomisk støtte på mellom 25.000-250.000 dollar, cirka 140.000 til 1,4 millioner kroner, til personer som melder fra om sine gode ideer.

Les mer her: Du kan bli millionær på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere