NA24.no

Grønn rådgiver til First House

Sigrid Hagerup Melhuus til First House.
Sigrid Hagerup Melhuus til First House. Foto: First House
Sigrid Hagerup Melhuus til First House.

Sigrid Hagerup Melhuus (28) er ansatt som rådgiver i First Houses avdeling for politikk og samfunn.

Hun har de siste to årene jobbet som analytiker i konsulentselskapet Econ Pöyry i avdeling for klima og miljø. Hun har tidligere jobbet som leder for studentenes interesseorganisasjon, Norsk Studentunion, i Bergen, og har hatt flere politiske verv i SV.

Unik mulighet
- Nå teller jeg ned dager til jeg starter 1. desember og gleder meg å bli kollega med et unikt team av anerkjente rådgivere. Medarbeiderne i First House er de dyktigste på sitt område i Norge. Å få bli en del av dette miljøet representerer en unik mulighet for meg, sier Sigrid Hagerup Melhuus i en melding.

- Vi gleder oss til å få Sigrid Hagerup Melhuus på plass og dermed ytterligere styrke vårt politiske team, sier Per Høiby som er adm. direktør i First House i en kommentar.

Sigrid Hagerup Melhuus er fra Os utenfor Bergen. Hun har en mastergrad i offentlig ledelse og styring (MSc Public Management and Governance) fra London School of Economics and Political Science, og en bahelorgrad i sammenlignende politikk og økonomi fra Universitet i Bergen. Hun har tidligere jobbet som leder for studentenes interesseorganisasjon, Norsk Studentunion, i Bergen, og har hatt flere politiske verv i SV.

Samfunn og politikk
Hagerup Melhuus går inn i First House sin avdeling for samfunn og politikk. Der blir hun kollega med Jan-Erik Larsen (leder), Bjarne Håkon Hanssen, Ketil Lindseth, Tor Mikkel Wara, Erlend Fuglum, Henriette Grønn, Torbjørn Sølsnæs og Zaineb Al-Samarai. Oppstartsdato er satt til 1. desember.

- Hos oss skal Sigrid jobbe med blant annet klima- og miljøspørsmål, energieffektivisering, og energispørsmål i bredere forstand. Våre kunder etterspør stadig mer rådgivning på dette området, sier Jan-Erik Larsen, leder av First Houses avdeling for politikk og samfunn i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere