Gründer til PR-operatørene

Petter Gjelsnes er rådgiver og kundeansvarlig for Nille i PR-operatørene.

Petter Gjelsnes er rådgiver og kundeansvarlig for Nille i PR-operatørene. Foto: PR-operatørene

Petter Gjelsnes blir kundeansvarlig rådgiver.

Arctic Public Relations-gründer Petter Gjelsnes (36) blir ny kundeansvarlig rådgiver i PR-operatørene, ifølge en melding.

Han tar med seg det meste av porteføljen til sin nye arbeidsgiver i Møllergata.

Petter Gjelsnes har 13 års fartstid som rådgiver. Han har drevet Gjelsnes Informasjon og Salt PR, før han sammen med Paal Espen Hambre startet Arctic Public Relations i juni 2009. Gjelsnes har i tillegg bakgrunn som informasjonsrådgiver fra InformasjonsByrået, Storm Kommunikasjon og Dinamo samt som tekstforfatter i Gazoline.

- Jeg har lenge ønsket å være en del av et større og tyngre fagmiljø som både kundene mine og jeg kan ha glede av. PR-operatørene er Norges beste markeds-PR-byrå, og jeg har stor sans for evnen de har vist til å kombinere smarte tanker med slagkraftig gjennomføringsevne, sier Gjelsnes.

PR-operatørene har gjennom første kvartal 2011 økt rekrutteringstakten. Selskapet er i full sving med å ansette flere kreatører, spesialister på mediekontakt og prosjektledere. I april gjennomførte PR-operatørene en karrieredag der ti unge PR-talenter fikk muligheten til å vise seg frem. To–tre av disse vil sannsynligvis bli tilbudt jobb i løpet av våren.

– PR-operatørene har alltid hatt en god kombinasjon av drevne rådgivere og nye talenter. Vi ønsker å være et sted der man som helt ny virkelig kan lære faget og der de mer erfarne kan utfordres til å tenke nytt, sier daglig leder Tonje Haugsgjerd Allern.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.