NA24.no

Gründer til PR-operatørene

Petter Gjelsnes er rådgiver og kundeansvarlig for Nille i PR-operatørene.
Petter Gjelsnes er rådgiver og kundeansvarlig for Nille i PR-operatørene. Foto: PR-operatørene
Petter Gjelsnes blir kundeansvarlig rådgiver.

Arctic Public Relations-gründer Petter Gjelsnes (36) blir ny kundeansvarlig rådgiver i PR-operatørene, ifølge en melding.

Han tar med seg det meste av porteføljen til sin nye arbeidsgiver i Møllergata.

Petter Gjelsnes har 13 års fartstid som rådgiver. Han har drevet Gjelsnes Informasjon og Salt PR, før han sammen med Paal Espen Hambre startet Arctic Public Relations i juni 2009. Gjelsnes har i tillegg bakgrunn som informasjonsrådgiver fra InformasjonsByrået, Storm Kommunikasjon og Dinamo samt som tekstforfatter i Gazoline.

- Jeg har lenge ønsket å være en del av et større og tyngre fagmiljø som både kundene mine og jeg kan ha glede av. PR-operatørene er Norges beste markeds-PR-byrå, og jeg har stor sans for evnen de har vist til å kombinere smarte tanker med slagkraftig gjennomføringsevne, sier Gjelsnes.

PR-operatørene har gjennom første kvartal 2011 økt rekrutteringstakten. Selskapet er i full sving med å ansette flere kreatører, spesialister på mediekontakt og prosjektledere. I april gjennomførte PR-operatørene en karrieredag der ti unge PR-talenter fikk muligheten til å vise seg frem. To–tre av disse vil sannsynligvis bli tilbudt jobb i løpet av våren.

– PR-operatørene har alltid hatt en god kombinasjon av drevne rådgivere og nye talenter. Vi ønsker å være et sted der man som helt ny virkelig kan lære faget og der de mer erfarne kan utfordres til å tenke nytt, sier daglig leder Tonje Haugsgjerd Allern.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere