*Nettavisen* Økonomi.

Gytten slutter i BM

Foto: Jon-Michael Josefsen/ Scanpix

Ny leder allerede på plass.

19.04.12 13:06

Morten Pettersen er fra og med i dag administrerende direktør i Burson-Marsteller. Pettersen kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i samme selskap. Sigurd Grytten har etter ti år i selskapet, de tre siste som selskapets leder, valgt å si opp sin stilling. Han vil jobbe kommersielt og faglig i selskapet ut juni.

- Jeg ser frem til å lede en organisasjon som hver dag begeistrer meg gjennom sterkt engasjement, imponerende leveranser og en stå-på-vilje jeg ikke har sett noe annet sted. Vi hadde et bra år i fjor og er godt rustet for videre vekst og lønnsomhet, sier ny administrerende direktør, Morten Pettersen i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Ti morsomme år
- Jeg har hatt ti utrolig lærerike og morsomme år i Burson-Marsteller. Nå følte jeg tiden var riktig for å se etter andre muligheter og for å slippe andre til, sier Sigurd Grytten i pressemeldingen.

Burson-Marsteller har nylig vunnet flere betydelige oppdrag og B-M Oslos arbeid er anerkjent utenfor landets grenser og er nå nominert til gull i to kategorier i SABRE Awards av the Holmes Report.

- Burson-Marsteller Norge er et av våre sterkeste kontorer i Europa med en solid posisjon i det norske markedet, sier Jeremy Galbraith, Europa-sjef og styreleder for Burson-Marsteller Norge, i meldingen.

Naturlig valg
- Morten Pettersen var det naturlige valget til å ta over som ny administrerende direktør. Han har på kort tid bygget opp en sterk kundeportefølje og vist seg som en kompetent leder. Jeg er derfor trygg på at Burson-Marsteller Norge vil fortsette den positive utviklingen og vil spille en ledende rolle innen PR og kommunikasjon i Norge i fremtiden, sier Galbraith i meldingen.

- Jeg vil også takke Sigurd for alt han har gjort for Burson-Marsteller og håper vi vil få anledning til å arbeide sammen igjen en gang i fremtiden, sier Galbraith i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.