NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Foto: Jon-Michael Josefsen/ Scanpix

Gytten slutter i BM

Sist oppdatert:
Ny leder allerede på plass.

Morten Pettersen er fra og med i dag administrerende direktør i Burson-Marsteller. Pettersen kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør i samme selskap. Sigurd Grytten har etter ti år i selskapet, de tre siste som selskapets leder, valgt å si opp sin stilling. Han vil jobbe kommersielt og faglig i selskapet ut juni.

- Jeg ser frem til å lede en organisasjon som hver dag begeistrer meg gjennom sterkt engasjement, imponerende leveranser og en stå-på-vilje jeg ikke har sett noe annet sted. Vi hadde et bra år i fjor og er godt rustet for videre vekst og lønnsomhet, sier ny administrerende direktør, Morten Pettersen i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Ti morsomme år
- Jeg har hatt ti utrolig lærerike og morsomme år i Burson-Marsteller. Nå følte jeg tiden var riktig for å se etter andre muligheter og for å slippe andre til, sier Sigurd Grytten i pressemeldingen.

Burson-Marsteller har nylig vunnet flere betydelige oppdrag og B-M Oslos arbeid er anerkjent utenfor landets grenser og er nå nominert til gull i to kategorier i SABRE Awards av the Holmes Report.

- Burson-Marsteller Norge er et av våre sterkeste kontorer i Europa med en solid posisjon i det norske markedet, sier Jeremy Galbraith, Europa-sjef og styreleder for Burson-Marsteller Norge, i meldingen.

Naturlig valg
- Morten Pettersen var det naturlige valget til å ta over som ny administrerende direktør. Han har på kort tid bygget opp en sterk kundeportefølje og vist seg som en kompetent leder. Jeg er derfor trygg på at Burson-Marsteller Norge vil fortsette den positive utviklingen og vil spille en ledende rolle innen PR og kommunikasjon i Norge i fremtiden, sier Galbraith i meldingen.

- Jeg vil også takke Sigurd for alt han har gjort for Burson-Marsteller og håper vi vil få anledning til å arbeide sammen igjen en gang i fremtiden, sier Galbraith i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere