Gå til sidens hovedinnhold

Ha sex - hjelp aids-ofre

Ved å ha beskyttet sex kan du støtte aids-prosjekt.

22 år etter at Forente Artister sang «tenk at det kan nytte - med sang», har kondomprodusenten RFSU laget sin originale vri på hjelp til Afrika.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vil du gjøre en god gjerning? Få deg et ligg, og bruk RFSUs nye Love Support-kondom! Vi gir fem kroner av hver solgte kondompakke til et HIV/Aids-prosjekt i Zambia, landet hvor 35 prosent av befolkningen er HIV-smittet, sier Tone-Berit Lintho, daglig leder i RFSU Norge i en pressemelding.

8 av 10 vil hjelpe
I følge en landsrepresentativ undersøkelse utført av meningsmålingsinstituttet NorStat på vegne av RFSU, kommer mange nordmenn til å kjøpe Love Support nettopp for å støtte HIV-prosjektet i Zambia.

– 1 av 3 av de spurte oppgir at de faktisk vil støtte prosjektet ved å kjøpe Love Support-kondomer. Blant de unge er oppslutningen enda større; 84 prosent av respondentene under 30 år sier de kommer til å kjøpe Love Support, sier Lintho.

Konkurranse
Samtidig med lanseringen av Love Support starter også en konkurranse på hjemmesiden til RFSU Norge. Hovedpremien er en studiereise til Zambia hvor man får delta i virksomheten til organmisasjonen pengene går til.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her