*Nettavisen* Økonomi.

Halle bytter selskap

Marius Halle (38) går fra stillingen som contentsjef hos Netcom til nye utfordringer. Foto: Christian Hatt

Mobiltopp til Apéritif og Edit.

14.05.12 10:29

Marius Halle (38) går fra stillingen som contentsjef hos Netcom til nye utfordringer som administrerende direktør i Apéritif AS og Edit Communications AS. Dermed har selskapene sikret seg den i Norge som kan mest om mobilt innhold.

Vil være fremst
- Content blir stadig mer viktig på flere digitale plattformer. Vi ønsker å være fremst på dette området, sier gründer og eier i selskapene, Jan H. Amundsen, i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Halles 12 år lange erfaring fra Netcom hvor han bygde opp contentomsetningen fra 0 til 400 millioner, er gull verd for oss, sier han.

Apéritif som blant annet driver Norges største nettsted om mat og drikke var veldig tidlig ute med å ta i bruk sms, mms og wap, var på nettet allerede i 1995, og står nå overfor nye muligheter i et stadig mer komplekst marked for digitale plattformer. Halle får derfor ansvaret for å videreutvikle Apéritifs digitale satsing

Ruster opp digital publisering
I Edit Communications AS som produserer digitale nyhetsbrev, kundemagasiner, brosjyrer for blant andre Gjensidige, Telenor, Eniro, Steria og Wittusen & Jensen, rustes det opp for å møte overgangen til digital publisering.

- Vi er overbevist om at Halle med sin bakgrunn vil sørge for at Edit stiller i fremste rekke når det gjelder å tilby kompetanse innen digital redaksjonell produksjon og nye plattformer, sier Amundsen, i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.