NA24.no

Han blir ny TVNorge-sjef

Sist oppdatert:
46-årig reklametopp tar over for Morten Aass.

Harald Strømme (46) er ansatt som ny administrerende direktør og ansvarlig redaktør i TVNORGE, melder kanalen på sin hjemmeside torsdag formiddag.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Sluttet i august
Jakten på ny sjef har pågått siden Morten Aass takket av i august i fjor. Strømme kommer til kanalen fra jobben som administrerende direktør i Try reklamebyrå, en stilling han har hatt de siste sju årene.

Fungerende administrerende direktør, Morten Skotland Hansen, er svært fornøyd.

Les også: Slutter i TVNorge

- Vi er glade for at ny sjef i TVNORGE er på plass. Harald er en kunnskapsrik person, med bred erfaring fra mange fagfelt. Vi gleder oss til å få ham med på laget og ønsker ham hjertelig velkommen, sier Skotland Hansen til TVNorges nettside.

Harald Strømme har bakgrunn som informasjonsdirektør i TV 2 i oppstarten, og ble senere direktør med ansvar for blant annet forretningsutvikling i tv-kanalen. 46-åringen har også jobbet som nyhetsjournalist i VG og administrerende direktør i Kunnskapsforlaget.

Glad i 71° nord
- Jeg kommer til å være en involvert leder, uten at jeg vil være detaljstyrende. I begynnelsen får jeg en periode som læregutt, og kommer til å være veldig fremoverlent med tanke på å lære om TVNorge. Det viktigste vi skal gjøre, er å lage gode programmer med et innhold som engasjerer og skaper oppmerksomhet.

Strømme begynner i TVNorge 1. april, og avslører at han har følgenge programfavoritter:

- Hehe, da må jeg svare som mange andre - jeg er veldig glad i 71° nord. Dessuten er jeg svak for mye reality, og stor fan av programmer som Letterman, Lost og CSI. Om jeg skulle nevne en «guilty pleasure», må jeg innrømme at jeg følger med på programmer som Ungkaren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere