NA24.no

Han er Norges nye landslagssjef

Sist oppdatert:
Sportskommentator og eks-redaktør Esten O. Sæther tar over Norge.

Mens norske medier melder at Egil «Drillo» Olsen gjør comeback som trener for herrelandslaget, kom nyheten om at Sæther blir den første treneren til det noe mindre profilerte landslaget i futsal.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

- Futsal er en kjempemorsom sport i stor fremgang. Jeg har tro på egne ideer om hvordan denne fotballen skal spilles, og jeg gleder meg til å få testet dem ut etter hvert som vi skal ut å høste internasjonal erfaring, sier Sæther til fotball.no.

Han er tidligere redaktør for Dagbladet.no og jobber nå som sportskommentator i nettavisen. I tillegg har Esten O. Sæther i en årrekke vært trener i KFUM Oslo. Eks-redaktøren trener nå KFUM Oslos lag i Telekiosken Futsal Liga.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Det viktigste fundamentet for gradvis å bygge opp et godt landslag er i klubbene. Selv om futsal nok kommer til å være en blandingsport i form av spillere som både spiller futsal og utendørsfotball, er det viktig å ha et sterkt fokus på futsal i klubb for å få sportslig fremgang, kommenterer han.

Om de mange hattene Sæther nå pådrar seg, har han følgemde å melde:

- Habilitet og integritet er to viktige stikkord for meg. Derfor kommer jeg ikke til å kommentere verken futsal, NFF-spørsmål eller andre landslagstrenere i fotball i min jobb som sportskommentator i Dagbladet. Etter endt sesong i Telekiosken Futsal Liga, kommer jeg til å gi meg som trener på klubbnivå slik at det ikke blandes sammen med mine fremtidige landslagsuttak.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere