NA24.no

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Håndballjentene beholder hovedsponsoren

Gjensidige fornyer avtalen med Norges Håndballforbund.

Gjensidige Forsikring ASA og Norges Håndballforbund har tegnet ny hovedsponsoravtale for Håndballjentene til og med Gjensidiges 200 års-markering i 2016. Avtalen har en ramme på om lag 45 millioner kroner. En betydelig sum er øremerket skadeforbygging for å bidra til at Håndballjentene fortsatt skal kunne hevde seg i verdenstoppen.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Viktig i 20 år
- Gjensidige har vært en av de viktigste samarbeidspartnerne til Norges Håndballforbund de siste 20 årene. Det langsiktige samarbeidet har bidratt til å føre oss til verdenstoppen, og vi er derfor veldig fornøyde med at Gjensidige har fornyet avtalen. Jentene gleder seg til fortsatt å spille med Gjensidige-vekteren på drakten, og vi ser frem til å bidra til selskapets posisjonering også i de kommende årene, sier generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund.

Den første avtalen ble tegnet i 1992, den gang mellom Norges Håndballforbund og Forenede forsikring. Vekterlogoen har prydet Håndballjentenes drakter i rundt 20 år.

- Hele Norge heier på Håndballjentene, og vi gleder oss til å bidra til nye bragder for landslaget og til økt interesse for håndball blant barn og ungdom i årene som kommer. Samarbeidet skaper stolthet blant ansatte, gir godfølelse blant kunder og sikrer verdifull profilering, sier konserndirektør Cecilie Ditlev-Simonsen i Gjensidige.

Viderefører barnehåndball
Avtalen gir rettigheter til logoeksponering på drakter, arenareklame, og anvendelse av spillerne både i profilering og interne aktiviteter. Gjensidige Håndballskole for barn og ungdom i skolens høst- og vinterferier vil bli videreført.

For å markere 20 års godt samarbeid, lanserer Gjensidige og Norges Håndballforbund i dag en nasjonal kåring av et All Star team blant kvinnelige landslagsspillere. Dette gjelder de som har spilt mer enn 50 kamper for Norge fra Håndballjentenes gullalder startet i 1986 og frem til i dag. Billetter til sommer-OL er blant premiene. Se handball.no og gjensidige.no for mer informasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere