*Nettavisen* Økonomi.

Hanker inn kommune-Norge

Daglig leder Rune Haraldsen i Telering Bedrift ITALE. Foto: Telering

Stadig flere kjøper mobil hos Telering.

Fem kommuner i Grenland har besluttet å kjøpe mobiltelefoner og tilbehør fra Telering Bedrift ITALE. Avtalen kommer kort tid etter at åtte kommuner på Nedre Romerike også valgte Telering Bedrift som leverandør.

Telering Bedrift ITALE vant kontrakten med fem kommuner i Grenland etter en anbudskonkurranse. Det er kommunene Siljan, Kragerø, Porsgrunn, Skien og Drangedal som inngår i avtalen som er fremforhandlet gjennom Grenlandskommunenes Innnkjøpsenhet (GKI). Avtalen har ett års varighet med opsjon på ytterligere tre år, og verdien på kontrakten er inntil åtte millioner kroner.

- Vi har valgt å satse på offentlige leveranser i tillegg til å betjene næringslivet. Det er både spennende og krevende å være med i slike anbudskonkurranser, men samtidig blir vi ytterligere skjerpet når det er mange som konkurrerer om den samme kontrakten, sier daglig leder Rune Haraldsen i Telering Bedrift ITALE i en melding til NA24 Propaganda. Nylig fikk Haraldsen og hans kolleger hånd om en tilsvarende kontrakt med åtte kommuner på Nedre Romerike. Samlet utgjør disse to kontraktene en verdi på inntil 12 millioner kroner.

- Arbeider vi hardt og målrettet skal vi levere mobiltelefoner og tilleggsutstyr til cirka seks tusen kommunalt ansatte de neste årene, sier Haraldsen i meldingen.

Siden høsten 2011 har mobilvirksomheten med hovedkontor i Sandefjord blitt tildelt flere omfattende kontrakter, og leverer nå mobiltelefoner, tilleggsutstyr og rådgivning til blant annet Operaen i Oslo, Kongsberg Gruppen og Norges Bank. Med avtalene med det interkommunale samarbeidet på Nedre Romerrike og Grenlandskommunene har Sandefjord-selskapet nå vunnet kontrakter til en verdi av inntil 28 millioner kroner.

- Hver eneste kontrakt inspirerer oss til å yte enda mer, og vi har etter hvert fått på plass en anbudsstruktur som virker. At vi har et nett av Telering-forhandlere over hele landet gjør oss dessuten mer attraktive også for kommuner som ligger utenfor vårt eget kjerneområde, sier Haraldsen i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag