NA24.no

Håper på ny sommerslager

Programlederne Gro Sivertsen og Arne Martin Vistnes vil forsøke å få sommerens store hit, Rompedansen.
Programlederne Gro Sivertsen og Arne Martin Vistnes vil forsøke å få sommerens store hit, Rompedansen. Foto: RadioNorge
Sist oppdatert:
Radio Norges barneprogram Popcorn lanserer musikkvideo.

Radio Norges barneprogram Popcorn lanserer i dag ROmpedansen på video. Rumper i alle varianter og størrelser deltar.

Se videoen lenger ned på siden

På videoen kan du se Morgenklubbens Henriette Lien, Geir Schau og Øyvind Loven i full sving med det som Radio Norge og Popcorn håper skal bli sommerens vinner både på og utenfor dansegulvet.

ROmpedansen er ute på CD i Statoil-butikkene og digitalt på iTunes førstkommende mandag. Her går det slag i slag for Popcorn-gjengen Arne Martin Vistnes, Gro Sivertsen Meinseth og Isac Treekrem. Ja, her blir det nemlig rumpedans i mange varianter.

- Vi håper og tror at dette skal bli en sommerslager. Dansen passer for alle typer rumper, forsikrer kanalsjef Kristoffer Vangen i Radio Norge.

Kanalsjefen i Radio Norge kan garantere at det fungerer
- Klart vi har prøvd dette på jobben i Radio Norge. Også vi i ledelsen får det til å svinge med ROmpedansen. Men noen behersker den litt bedre enn andre, innrømmer Vangen.

På videoen har mange rumpetyper allerede fått prøve seg. Det være seg Morgenklubbens programledere fra Radio Norge, 60 barn mellom 3 og 13 år, Bodil fra Røa på 94 år, Charter-Hilde, dansere fra Norges Idrettshøgskole i Oslo og selvsagt programlederne i Popcorn på Radio Norge.

- Vi har laget en enkel Rompedans-sang som alle i familien kan være med på. Sommeren er for kort til at ikke alle skal kunne være med å danse, sier programleder Gro Sivertsen Meinseth.

Meinseth og Popcorn har funnet løsningen når det gjelder å bli sommerens stjerne på dansegulvet.

- Noen ganger kan det være litt vanskelig å få med seg både armer og ben på dansegulvet. Men vi har funnet løsningen. Vi har nemlig laget en enkel dans hvor du ikke trenger armer og ben, men kun din egen svans. Vi digger ROmpedansen, sier Gro Sivertsen Meinseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere