*Nettavisen* Økonomi.

Har fått idrettskjendiser på kroken

Foto: Sjur Kvamme (Nettavisen)

Lasse Kjus, Terje Håkonsen og Henning Solberg blir klienter i Arena Group.

17.12.09 10:54

Advokaten Sølve Herdal får med seg mer enn 30 utøvere når han skifter arbeidsgiver fra advokatfirmaet Simonsen til sportsmarketingselskapet Arena Group ASA.

Skal satse på utøvere
Ansettelsen er første skritt i Arena Groups satsning på utøverrepresentasjon, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Et nettverk og kunnskapsmiljø som det Arena Group representerer innen medie- og sponsorrettigheter, vil kunne ivareta utøvernes behov enda bedre fremover. Her skaper vi et virkelig kompetent miljø for å kunne bistå idrettsutøvere, kultur- og motepersonligheter på en unik måte, sier Herdal. Han har siden 2003 vært advokat hos Simonsen med fokus på sportsjuss, kontrakter, skatt og problemstillinger innen idretten.

Utøvere skal skape begeistring
Administrerende direktør i Arena Group, Tronn Skjerstad sier det er naturlig og viktig å satse i dette markedet.

– Våre kunder er kontinuerlig på jakt etter idrettsutøvere og andre personligheter som ambassadører og rollemodeller innen ulike miljøer for å skape lojalitet mellom kunder og merkevarer. Idrettsutøvere er også ettertraktede objekter innen interne, HR relaterte områder som bidrar til å skape begeistring og entusiasme på en arbeidsplass, sier Skjerstad.

– Jeg ser helt klart at det for oss som utøvere kan være en betydelig fordel og viktige synergier ved at man forener flere ledd i næringskjeden, slik Arena Group nå utvider virksomheten i retning av, sier rallyfører Henning Solberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.