NA24.no

Har passert 400.000 kunder

RiksTV er Norges nest største TV-distributør.

I juli passerte RiksTV 400.000 abonnenter, og selskapet kan dermed krone seg som landets nest største TV-distributør. - Vi er fornøyde – og er på god vei mot det målet vi har satt oss, sier administrerende direktør Espen Thorsby i RiksTV.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi hadde som mål å nå 500 000 abonnenter innen fem år fra vi startet salget i september 2007. Vi har passert 400 000 før det er gått to år, sier Thorsby i en pressemelding.

Ifølge meldingen er det særlig i de nordligste fylkene de har fått en varm velkomst, og de har kapret solide markedsandeler i Trøndelag, Nordland og Troms.

- Fortsatt gjenstår slukkingen av de analoge tv-signalene i disse fylkene. Men 1. desember vil hele landet være digitalisert gjennom bakkenettet. Fortsetter fremgangen i nord er vi enda tettere på målet vårt, sier Espen Thorsby.

Halvparten velger hovedproduktet RiksPakken, mens den andre halvparten velger gratisproduktet som består av NRK, TV2, lokal-tv og Frikanalen.

- Vi hadde gjerne sett at andelen betalende abonnenter var høyere, men er samtidig glade for at så mange totalt sett har valgt RiksTV som sin tv-distributør. Fra 1. januar 2010 vil TV 2 bli betalingskanal på alle plattformer – også hos oss i RiksTV. Det vil forhåpentligvis øke andelen betalende kunder hos RiksTV, sier Thorsby.

Canal Digital er imidlertid Norges største aktør, med 1 million kunder på sitt nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere