*Nettavisen* Økonomi.

Har passert 400.000 kunder

RiksTV er Norges nest største TV-distributør.

I juli passerte RiksTV 400.000 abonnenter, og selskapet kan dermed krone seg som landets nest største TV-distributør. - Vi er fornøyde – og er på god vei mot det målet vi har satt oss, sier administrerende direktør Espen Thorsby i RiksTV.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi hadde som mål å nå 500 000 abonnenter innen fem år fra vi startet salget i september 2007. Vi har passert 400 000 før det er gått to år, sier Thorsby i en pressemelding.

Ifølge meldingen er det særlig i de nordligste fylkene de har fått en varm velkomst, og de har kapret solide markedsandeler i Trøndelag, Nordland og Troms.

- Fortsatt gjenstår slukkingen av de analoge tv-signalene i disse fylkene. Men 1. desember vil hele landet være digitalisert gjennom bakkenettet. Fortsetter fremgangen i nord er vi enda tettere på målet vårt, sier Espen Thorsby.

Halvparten velger hovedproduktet RiksPakken, mens den andre halvparten velger gratisproduktet som består av NRK, TV2, lokal-tv og Frikanalen.

- Vi hadde gjerne sett at andelen betalende abonnenter var høyere, men er samtidig glade for at så mange totalt sett har valgt RiksTV som sin tv-distributør. Fra 1. januar 2010 vil TV 2 bli betalingskanal på alle plattformer – også hos oss i RiksTV. Det vil forhåpentligvis øke andelen betalende kunder hos RiksTV, sier Thorsby.

Canal Digital er imidlertid Norges største aktør, med 1 million kunder på sitt nett.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag