Heldal gjør TV-comeback

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Viasat ansetter Ingeborg Heldal som ny filmekspert.

29.08.12 09:26

Kulturjournalist og tidligere sjefsredaktør i Cosmopolitan Ingeborg Heldal er hentet inn som Viasat Films nye filmekspert. I tilllegg til å videreutvikle Viasat Films satsing i Norge skal Heldal sammen med svenske Hans Wiklund også lede Viasat Films nye filmprogram. Allerede i neste uke er Heldal, Wiklund og danske Søren Høy på plass i Venezia for å dekke byens berømte filmfestival for Viasat Film, lyder en melding fra selskapet.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Mye film i høst
I høst fortsetter Viasats storsatsing på film, og det er ikke et hvilket som helst ekspertteam Viasat har sikret seg. Ingeborg Heldal, den svenske filmeksperten Hans Wiklund og den danske filmanmelderen Søren Høy vil gi skandinaviske filmentusiaster et helt nytt tilbud.

Fra oktober skal Ingeborg Heldal og Hans Wiklund hver uke lede et rendyrket filmprogram på betal-TV-kanalen Viasat Film. I tillegg vil ekspertene snakke om film og diskutere med publikum på twitter og Facebook. Som en oppladning setter trioen neste uke kursen mot Italia og filmfestivalen i Venezia.

- Jeg gleder meg utrolig til å jobbe med Viasat Film, og det er et privilegium å få jobbe med filmpersonligheter som Søren Høy og Hans Wiklund. Vi skal dekke film på alle plattformer, tilby interaktivitet til seerne og bringe en liten bit av Hollywood rett inn i stua til dem som ser på. Heldigvis for meg kan jeg også beholde paljettene på, da det blir intervjuer og oppdateringer fra alle de store filmfestivalene, sier Ingeborg Heldal i meldingen.

Satser på nett
Tidligere i år lanserte Viasat sitt nye filmprodukt Viasat Film med blant annet fem kanaler i HD, flere filmavtaler og et styrket filmtilbud på nett via Viaplay.

- Vi er både glade og stolte over å kunne presentere Viasats nye filmeksperter i et konsept som endelig tar et helhetlig grep om film på TV, via streaming og i sosiale medier. Med dette ønsker vi å tydeliggjøre Viasats posisjon som markedets viktigste leverandør av de aller største filmopplevelsene uansett plattform, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.