NA24.no

Helge Simonnes slutter som redaktør i Vårt Land

Etter 30 år i Vårt Land slutter Helge Simonnes som sjefredaktør i avisa. – Jeg er ikke lenger motivert for å lede nye, smertefulle omstillingsprosesser, sier han.

Simonnes gir seg umiddelbart som administrerende direktør i Vårt Land, men blir sittende som sjefredaktør til en etterfølger er på plass, opplyser Mentor Medier i en pressemelding mandag.

– Det er vemodig å tre av. Jeg har vært i Vårt Land og Mentor Medier i 30 år, og hadde ikke tenkt at det skulle bli en livsoppgave. Jeg har fått med meg oppgangstidene i mediebransjen. Dette mediehuset er preget av et unikt kollegafellesskap og sterkt engasjement blant leserne, sier Simonnes.

– Det er fortsatt mange sider ved publisheroppgaven som oppleves positivt. Skriving og leserkontakt er stimulerende, men som øverste leder kan man ikke velge ut de lystbetonte oppgavene, fortsetter han.

Konsernsjef Per Magne Tveiten i Mentor Medier – som blant annet eier Vårt Land – er konstituert som administrerende direktør i avisa. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere