NA24.no

Henges ut som hore - tar Google til retten

Foto: Faksimile Fox
Sist oppdatert:
Tidligere Armani-modell henges ut som prostituert på nett.

Den tidligere kanadiske Armani-modellen og forsidepiken fra Vogue, Liskula Cohen, tar Google til retten for å få stoppet en nettbølle. En blogger på Blogger.com, som er eid av Google, omtaler henne som både ludder og hore, ifølge Daily News.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

- Jeg vil si at førsteplassen som det største ludderet i New York City går til Liskula Gentile Cohen, skriver bloggeren.

Angrepene mot den tidligere Armani-modellen er publisert i «Skanks In NYC blogg» på Blogger.com.

Gentile Cohen vil nå tvinge søkemotoren Google til å avsløre identiteten på den anonyme bloggeren og tar ut søksmål for ærekrenkelse.

- Jeg ble sjokket og flau når jeg fikk se bildetekstene og kommentarene som beskrev meg som en skitten, ekkel, dårlig hore, kommenterer den 36 år gamle kvinnen i dokumentene som er levert retten.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Jeg er høy, blond og har jobbet som modell i mange år og folk blir misunnelig, sier hun i en kommentar til Daily News.

I mellomtiden har hun fått masse mediedekning og søk etter Liskula Cohen, og bloggen har ironisk nok hatt rakettvekst i søkestatistikken til Google.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere