*Nettavisen* Økonomi.

Henter bredere kompetanse

Creuna ansetter Fredrik Johnsen som seniorrådgiver, med spesielt ansvar innenfor PR og sosiale medier. Foto: Creuna

Creuna ansetter seniorrådgiver fra Isobar.

Creuna ansetter Fredrik Johnsen som seniorrådgiver, med spesielt ansvar innenfor PR og sosiale medier. Johnsen kommer fra Isobar, og har tidligere vært med å starte Sermo Consulting.

- Vi ser at digitale prosjekter blir stadig større og mer omfattende. Dermed må vi også ha tilgang til stadig bredere kompetanse, blant annet innenfor både PR og sosiale medier, sammen med en forståelse for digital tankegang. Fredrik har en bakgrunn som passer svært godt inn hos oss, og som vil løfte våre kunder ytterligere. Han har jobbet med en rekke store kunder, både i Norge og internasjonalt, og har en tyngde innenfor dette fagfeltet få andre kan vise til her i landet, sier Creunas CEO Gaute Engbakk i en melding.

Johnsen var en av gründerne av Sermo Consulting, som i løpet av to år vokste til å bli et av Norges mest anerkjente miljøer innenfor strategisk bruk av sosiale medier. Han er utdannet journalist fra Iowa State University, og har tidligere jobbet som reporter innen IT-bransjen i USA, i informasjonsavdelingen til Findexa, og i GCI Monsen.

- Creuna er et stort miljø, med en rekke dyktige mennesker. Det er nettopp denne bredden, både i kompetanse og erfaring, som gjør at jeg tror Creuna er svært godt posisjonert for å håndtere de kommunikasjonsutfordringene som vil komme for norske og internasjonale bedrifter de neste årene. Kommunikasjonsfaget er i stadig endring, og etter min mening bør Creuna, med sin strategiske og digitale tilnærming, være et naturlig valg for bedrifter som ønsker å styrke sitt omdømme, sier Johnsen i meldingen.

Fredrik Johnsen begynner i stillingen 31. oktober.

Annonsebilag