*Nettavisen* Økonomi.

Henter fra Kanal 24

Edda Medias lokalradiosatsing i Østfold henter teknisk sjef fra Kanal 24.

Joakim Torssander er ansatt som ny teknisk sjef i Mediehuset Østfold.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Joakim vil tilføre radiomiljøet vårt mye med sin allsidige bakgrunn og brede kompetanse. Han er ikke bare en lydteknisk faglig ressurs, men har også redaksjonell bakgrunn og blir viktig når vi nå skal utvikle radiostasjonene våre videre, sier ansvarlig redaktør for Radio Moss, Radio Fredrikstad og Radio Sarpsborg Rolf-Ivar Buerengen.

Torssander hadde en sentral rolle som konsulent under oppstarten av Kanal 24, ble senere ansatt og har arbeidet i stasjonen frem til nå. Tidligere har han vært i Radio City Malmö, Radio AF Lund og en liten tur i Sveriges Radio. Han har dessuten undervist i radioteknikk på Akademi Båstad.

- Vår nye tekniske sjef har arbeidet med radio siden 1989 i ulike roller. Han er like engasjert i jobben og denne bransjen som resten av de nye kollegaene sine. Det viser helt tydelig den solide rekken av engasjementer han har bak seg, blant annet som jurymedlem i Prix Radio, styremedlem i Radioakademin, juryformann i Stora Radiopriset og styremedlem i Närradions Riksorganisation i Sverige. Jeg tror nok Joakim vil trives i radioavdelingen vår, slår redaktøren fast.

35-åringen har vært både programleder, produsent, teknisk konsulent og teknisk sjef. I tillegg har han spesialkompetanse fra radiofaglige it-systemer som Selector, Linker og Airwaves fra tiden i RCS i Sverige, som leverer disse systemene.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag