*Nettavisen* Økonomi.

Henter ny politiker

Fra venstre: Ole Tom Nomeland, Terje Moland Pedersen og Jan Ottesen i Gambit H+K.. Foto: Gambit H+K

Moland Pedersen blir rådgiver i Gambit H+K.

12.06.12 11:12

Terje Moland Pedersen er ansatt som ny seniorrådgiver i Gambit H+K. Moland Pedersen var statssekretær i Justisdepartementet i perioden 2005 til 2012 og har hatt en rekke verv i Østfold Arbeiderparti. Han har også bred styreerfaring, blant annet som styreleder i Borg Havn, Norsk Havneforbund og Fredrikstad Energi.

Terje Moland Pedersen vil inngå i Gambit H+Ks avdeling for samfunnskommunikasjon. Avdelingen består av 20 rådgivere med bakgrunn fra politikk, organisasjonsliv og offentlig sektor.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Blir seniorrådgiver
- Vi er svært glade for å få Terje Moland Pedersen som ny seniorrådgiver i Gambit H+K. Moland Pedersen har lang erfaring fra riks- og lokalpolitikk, noe som aldri kan undervurderes ved valg av strategi, eller når viktige beslutninger skal tas. Gambit H+K har fra før av det bredeste samfunnspolitiske miljøet i norsk PR-bransje. Ansettelsen av Moland Pedersen vil styrke dette ytterligere, sier Ole Tom Nomeland, administrerende direktør i Gambit H+K, i en melding.

- Gambit H+K har en spennende profil og et bredt fagmiljø innen samfunns-kommunikasjon som appellerer til meg. Jeg håper å kunne tilføre Gambit H+K viktig erfaring og ekspertise på en rekke områder og gleder meg til å begynne i selskapet etter sommeren, sier Terje Moland Pedersen i meldingen.

Flere politikere
I Gambit H+K vil Moland Pedersen blant annet jobbe sammen med tidligere statssekretær fra Sosialistisk Venstreparti Roger Sandum, tidligere statsråd fra Senterpartiet Svein Sundsbø, tidligere Unge Høyre-leder og politisk rådgiver John Ragnar Aarset, tidligere KrFU-leder og politisk rådgiver David Hansen og tidligere stortingsrepresentant fra Arbeiderpartiet Trond Jensrud.

Ansettelsen av Moland Pedersen er behandlet av Karanteneutvalget som har ilagt ham seks måneders karantene og seks måneders saksforbud. Moland Pedersen vil begynne i Gambit H+K 13. august

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.