*Nettavisen* Økonomi.

Henter Røkkes talerør

Per Høiby (v) og Geir Arne Drangeid, påtroppende partner og ansvarlig for leder - og virksomhetskommunikasjon - First House Foto: Anette Karlsen (NTB Scanpix)

Drangeid blir ny partner i First House.

Geir Arne Drangeid blir ny partner i First House. Drangeid har vært kommunikasjonsansvarlig i Aker-selskaper i en årrekke. Han regnes som en av landets dyktigste og mest erfarne kommunikasjonsdirektører.

Geir Arne Drangeid har arbeidet i Aker i over 22 år. Gjennom det har han opparbeidet en lang og bred erfaring i et av landets mest suksessfylte og omtalte børsnoterte industrikonsern med virksomhet over hele verden. I tillegg til å bli partner i First House vil Drangeid lede selskapets nysatsning innen leder- og virksomhetskommunikasjon.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Kompliserte utfordringer
- Geir Arne har en unik erfaring fra Aker og Aker Solutions, et av landets mest profilerte selskaper innen olje- og gassteknologi og fra investeringsselskapet Aker som er hovedeier i en rekke industrivirksomheter i Norge. Han har arbeidet med meget kompliserte kommunikasjonsutfordringer. Det er klart vi er veldig glade og stolte når en slik kapasitet velger First House. Hans bakgrunn, lederegenskaper og erfaring passer perfekt når vi skal styrke satsningen på strategisk leder – og virksomhetskommunikasjon, sier administrerende direktør Per Høiby, i en pressemelding.

- Jeg har hatt 22 flotte år i Aker-familien. Her har jeg hatt gleden av å lære av, og jobbe med fremragende ledere og enere på mange felt. First House har imponert meg, både folkene på laget og kundene de arbeider for. Det gjorde First House til et naturlig valg. Her vil jeg få mulighet til å lære mer, samtidig som jeg kan dele min erfaring med kunder i rådgiverrollen, sier Geir Arne Drangeid, i meldingen.

Journalistisk bakgrunn
Drangeid har bakgrunn som journalist, men gikk tidlig i karrieren over til næringslivet der han bygget en posisjon som en av landets mest anerkjente kommunikasjonsstrateger.

Geir Arne Drangeid begynner i First House 1. november 2012. Her blir han kollega med en rekke anerkjente og erfarne rådgivere som blant annet Leif Monsen, Kari Holm Hejna, Jan-Erik Larsen, Tor Mikkel Wara, Bjarne Håkon Hanssen, Per Terje Vold, Hans-Christian Vadseth, Nils Apeland og Bjørn Richard Johansen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.