NA24.no

Her er Egmont Hjemmet Mortensens nye sjef

Olav T. Sandnes (39) er ansatt som ny administrerende direktør i Egmont Hjemmet Mortensen.
Olav T. Sandnes (39) er ansatt som ny administrerende direktør i Egmont Hjemmet Mortensen. Foto: Egmont Hjemmet Mortensen
Sist oppdatert:
Olav T. Sandnes blir ny administrerende direktør.

Olav T. Sandnes (39) er ansatt som ny administrerende direktør i Egmont Hjemmet Mortensen. Sandnes kommer fra stillingen som finansdirektør (CFO) med ansvar også for strategi og forretningsutvikling i selskapet.

Styreleder Torsten Bjerre Rasmussen sier at Olav T. Sandnes var det naturlige valg i et sterkt felt av kandidater.

Les også: Toppsjef sier opp i Norges største bladforlag

- Han står både for fornyelse og kontinuitet i ledelsen av Egmont HM i en tid med store muligheter, men også store utfordringer. I tillegg har han de personlige kvaliteter som skal til for å lede en medievirksomhet med dyktige medarbeidere, sier Bjerre Rasmussen i en melding.

- Å lede utviklingen av Egmont Hjemmet Mortensen videre sammen med en kompetent organisasjon er en oppgave jeg tar fatt på med glede og en god porsjon ydmykhet. Dagens mediemarked er kontinuerlig i endring, og vår oppgave er å manøvrere selskapet til en ytterligere forsterket posisjon, sier Sandnes i meldingen.

- Egmont Hjemmet Mortensen skal forvalte og videreutvikle våre sterke merkevarer som treffer leserne hver dag, uke og måned. Det betyr et sterkt fokus på utvikling av magasiner og ukeblader, fortsatt digital vekst og kontinuerlig effektivisering, sier Olav T. Sandnes i meldingen.

Olav T. Sandnes har 15 års erfaring innen medierelatert virksomhet, blant annet i Accenture, Funcom, Eniro og NRK. Han er utdannet siviløkonom med MBA fra IESE, er gift og har tre barn.

Sandnes tiltrer 1. september 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere