Her er nye Lara Croft

Foto: (Crystal Dynamics)

Se nye Lara Croft i aksjon for aller første gang.

18.05.10 14:00

Utvikleren Crystal Dynamics og Eidos har offentliggjort den første traileren til «Lara Croft and the Guardian of Light» som viser spillet i aksjon.

HTML EMBED

«Guardian of Light» er et ganske annet spill enn hva vi er vant med fra «Tomb Raider»-serien de siste årene. Faktisk har ikke spillet «Tomb Raider» i tittelen, og markerer en ny retning for Lara Croft. Denne gangen blir spillet et nedlastbart arkadespill med et isometrisk perspektiv (ovenfra og ned), hvor samarbeid mellom to spillere er i fokus. I tillegg til Lara Croft blir også mayaindianeren og medhjelperen Totec spillbar.

Ifølge varemerkesjef Karl Stewart i Crystal Dynamics vil spillet koste rundt 1200 microsoftpoeng på Xbox Live og rundt 10 pund på Playstation Network og til PC, skriver Eurogamer.

- Vi forsøker å heve terskelen for hva det vil si å bruke ti pund på nå om dagen, sier Stewart til nettsiden.

Se gameplay fra «Lara Croft and the Guardian of Light»:
(Artikkelen forsetter under videoen)

HTML EMBED

«Lara Croft and the Guardian of Light» har ikke fått en endelig lanseringsdato, men Crystal Dynamics regner med å slippe spillet samtidig til alle formatene i juli eller august.

- Planen er å slippe samtidig til alle formater, men vi kan ikke si det sikkert før etter E3. Vi bestemmer selv lanseringstidspunktet på PC, men det er opp til Microsoft og Sony å bestemme slippdatoen på Xbox Live og PSN, forklarer Stewart.

Se alle bildene fra «Lara Croft and the Guardian of Light»:

3276

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.