Her er TV3s nye programdirektør

Åse Marie Bendiksen er ansatt som ny programdirektør i TV3/Viasat 4.

Åse Marie Bendiksen er ansatt som ny programdirektør i TV3/Viasat 4. Foto: Viasat

Åse Bendiksen ny programdirektør i TV3/Viasat 4.

Åse Marie Bendiksen er ansatt som ny programdirektør i TV3/Viasat 4. Hun kommer fra stillingen som utviklings- og salgssjef i produksjonsselskapet Mastiff AS. Åse er en erfaren tv-produsent, ansvarlig for mange store suksessformater som Ingen grenser (NRK1), Hver gang vi møtes (TV 2) og 71 grader nord (TVNorge).

– Vi er veldig fornøyde med å ha ansatt Åse Bendiksen som ny programdirektør i TV3/Viasat 4. Åse har lang fartstid i tv-bransjen, hun har et bredt nettverk og nese for gode programmer. Vi gleder oss til hun er på plass i jobben som programdirektør, sier TV3/Viasat 4-sjef Lasse Kokvik i en pressemelding.

Åse Bendiksen (46) har vært ansatt i produksjonsselskapet Mastiff AS de siste seks årene. Hun har erfaring fra NRK underholdning, Rubicon TV AS, Nordisk Film og TV AS og Me-rk AS, og utdannelse fra Høgskolen i Lillehammer og Oslo Markedsføringshøyskole.

Åse har også sittet fire år som nestleder i styret i Norske Film- og tv- produsenters forening, og hun er styremedlem i Stiftelsen Gullruten siden 2006. Hun har også vært eksekutiv produsent for mange norske tv-produksjoner de siste årene: Hver gang vi møtes (TV 2), Ingen grenser (NRK1), Bingobanden (TVNorge), Norges styggeste rom (TV3) og Drømmerollen (NRK1). Åse var også ansvarlig for å utvikle og produsere de første sesongene av TVNorges 71 grader nord.

– Jobben som programdirektør i TV3/Viasat 4 er en spennende utfordring jeg ikke kunne si nei til. Det er med ydmykhet jeg tar fatt på en krevende, men interessant oppgave. Jeg gleder meg til å starte som programdirektør, og jeg skal bidra med min kunnskap og erfaring når vi sammen skal gjøre TV3 og Viasat 4 enda mer attraktiv for seerne og annonsørene, sier Åse Bendiksen i meldingen.

Åse Bendiksen tiltrer stillingen som programdirektør i TV3/Viasat 4 torsdag 1. mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.