NA24.no

Her er TV3s nye programdirektør

Åse Marie Bendiksen er ansatt som ny programdirektør i TV3/Viasat 4.
Åse Marie Bendiksen er ansatt som ny programdirektør i TV3/Viasat 4. Foto: Viasat
Åse Bendiksen ny programdirektør i TV3/Viasat 4.

Åse Marie Bendiksen er ansatt som ny programdirektør i TV3/Viasat 4. Hun kommer fra stillingen som utviklings- og salgssjef i produksjonsselskapet Mastiff AS. Åse er en erfaren tv-produsent, ansvarlig for mange store suksessformater som Ingen grenser (NRK1), Hver gang vi møtes (TV 2) og 71 grader nord (TVNorge).

– Vi er veldig fornøyde med å ha ansatt Åse Bendiksen som ny programdirektør i TV3/Viasat 4. Åse har lang fartstid i tv-bransjen, hun har et bredt nettverk og nese for gode programmer. Vi gleder oss til hun er på plass i jobben som programdirektør, sier TV3/Viasat 4-sjef Lasse Kokvik i en pressemelding.

Åse Bendiksen (46) har vært ansatt i produksjonsselskapet Mastiff AS de siste seks årene. Hun har erfaring fra NRK underholdning, Rubicon TV AS, Nordisk Film og TV AS og Me-rk AS, og utdannelse fra Høgskolen i Lillehammer og Oslo Markedsføringshøyskole.

Åse har også sittet fire år som nestleder i styret i Norske Film- og tv- produsenters forening, og hun er styremedlem i Stiftelsen Gullruten siden 2006. Hun har også vært eksekutiv produsent for mange norske tv-produksjoner de siste årene: Hver gang vi møtes (TV 2), Ingen grenser (NRK1), Bingobanden (TVNorge), Norges styggeste rom (TV3) og Drømmerollen (NRK1). Åse var også ansvarlig for å utvikle og produsere de første sesongene av TVNorges 71 grader nord.

– Jobben som programdirektør i TV3/Viasat 4 er en spennende utfordring jeg ikke kunne si nei til. Det er med ydmykhet jeg tar fatt på en krevende, men interessant oppgave. Jeg gleder meg til å starte som programdirektør, og jeg skal bidra med min kunnskap og erfaring når vi sammen skal gjøre TV3 og Viasat 4 enda mer attraktiv for seerne og annonsørene, sier Åse Bendiksen i meldingen.

Åse Bendiksen tiltrer stillingen som programdirektør i TV3/Viasat 4 torsdag 1. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere