NA24.no

Her er Yssens nye jobb

Sist oppdatert:
Ingunn Yssen går fra åpen konflikt med Gerd Liv Valla i LO, til jobb i Dinamo PR.

Ingunn Yssen ble en av landets mest omskrevne arbeidstagere da hun snakket ut om konflikten med Valla som hun mente skviset henne ut fra jobben som leder for Internasjonal avdeling i LO. Yssen har tidligere blant annet har vært Likestillingsdirektør, statssekretær og spesialrådgiver i FN, og blir nå rådgiver i Dinamo PR.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Ingunn Yssen er ikke den første kjente, og omstridte, personen som tar seg jobb i Dinamo PR. Tidligere justisminister Anne Holt og Terje Svabøe har begge erfaring fra bærumsbyrået. Daglig leder i Dinamo PR Berly Lund Grønning innser at mange kan ha en mening om Yssen.

Profilert person
- Nå hun er så profilert som hun er, vil folk alltid ha en mening om henne. Det er helt klart at hun vil være et menneske folk har meninger om, sier pr-sjefen.

Ifølge Berly Lund Grønning, er det Yssens brede bakgrunn fra samfunnsliv, politikk og internasjonalt som frister PR-byrået. Særlig direktørperioden i Likestillingsombudet trekker opp, men på tross av Yssens brede erfaring fra samfunn og politikk, skal ikke byrået nå bevege seg mer mot politisk kommunikasjon.

- Vi er et pr-byrå som ikke jobber eksplisitt med lobbyvirksomhet, men vi har kunder som har behov for den type kompetanse hun har. Vi jobber mye med omdømmeutvikling internt og mener at omdømmebygging begynner innenfra. Det skal hun bidra med, sier Lund Grønning til NA24.

Dinamo tok kontakt
- For meg er dette en ny og fascinerende bransje. Jeg gleder meg til å ta fatt. Dinamo PR er et PR-byrå som skiller seg ut. De jobber veldig mye i grenselandet kommunikasjons/organisasjonsutvikling - i tillegg til de mer tradisjonelle PR-tjenestene. Det liker jeg, sier Ingunn Yssen.

Ifølge Lund Grønning var det de som tok kontakt med Yssen med forespørsel om jobb.

- Jeg kjente henne ikke fra før, men kjener en god del folk som kjenner henne og har gitt henne ypperlige referanser, forteller hun til NA24.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere