*Nettavisen* Økonomi.

Her kan man vinne Gullkorn

Daglig leder Tonje Haugsgjerd Allern i PR-operatørene.

Fortsatt mulig å nominere.

17.08.11 09:49

Årets Gullkorn går av stabelen torsdag 10.november. Prisutdelingens 5 årsjubileum skal markeres med et arrangement jubilanten verdig og forventingene er høye hos både arrangør og juryleder som håper på høyt faglig nivå og rekordmange bidrag.

Norske Informasjonsrådgivere (NIR) og Norsk kommunikasjonsforening står også i år sammen bak arrangementet som samler PR- og kommunikasjonsbransjen til fag, prisutdeling og fest.

- Prisens formål er fortsatt tredelt. Først og fremst ønsker vi å synliggjøre verdien godt PR-arbeid representerer. Vi håper også at prisen vil bidra til større åpenhet og mer avmystifisering av kommunikasjonsbransjens arbeid. Og selvfølgelig ønsker vi å premiere og motivere de gode utøverne i vår bransje for videre innsats, sier styremedlem i NIR, Tonje Haugsgjerd Allern.

Gullkorn hever nivået
Stein Rømmerud, direktør for omdømme, kommunikasjon og samfunnskontakt i Coca-Cola Enterprises Norge AS, og styreleder i PR-byrået Ribalta, har også i år takket ja til vervet som juryleder for Gullkorn. Han sier prisutdelingen spiller en viktig rolle for alle som jobber med kommunikasjonsfaget.

- Jeg gleder meg til å lede gullkornjuryen i år også. Gullkorn er et svært viktig bidrag til å styrke kommunikasjonsfagets anseelse. Dessuten både håper og tror jeg at bidragene kan være en inspirasjon til fortsatt faglig utvikling, både for byråene og for PR-aktørene generelt, sier Rømmerud.

Priskategoriene man kan nominere i er:
- Årets virksomhetsprofilering

- Årets produktprofilering

- Årets holdningskampanje

- Årets organisasjonsbygger

- Åpen klasse

Fristen for å sende inn bidrag til Gullkorn er fredag 30. september. Mer informasjon om den enkelte kategori og evalueringskriterier finnes på www.gullkornet.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.