*Nettavisen* Økonomi.

Her vil studentene jobbe

Foto: BORIS ROESSLER (EPA)

Google og KPMG er verdens mest attraktive arbeidsgivere.

KPMG er verdens nest mest attraktive arbeidsgiver for økonomistudenter for andre året på rad. Kun Google er foran KPMG på Universums globale attraktivitetsindeks.

Nesten 83.000 økonomistudenter fra ledende utdanningsinstitusjoner i verdens største økonomier har bidratt til å utvikle indeksen over arbeidsgivere de beskriver som «ideelle».

- Vi er stolte av at studenter ser på oss som verdens nest mest attraktive arbeidsgiver. Det viser at vi har et unikt tilbud til nyutdannede, sier Vivi Kristensen, HR-direktør i KPMG Norge i en melding.

Kristensen sier at KPMGs medarbeidere får jobbe med komplekse problemstillinger for flere av Norges ledende og mest spennende selskaper.

- Dette, kombinert med at vi har et av Norges beste karriereprogrammer, er en attraktiv pakke. Vår viktigste rekrutteringskanal er våre egne medarbeidere, og dem finnes det 138.000 av i 150 land. I tillegg er vi aktive i dialogen med studenter, for at de skal forstå hvilke karrieremuligheter de har både innen revisjon, rådgivning og skatterett hos oss, sier Kristensen i meldingen.

I Norge har KPMG over 950 medarbeidere, og bare i år er mer enn 100 nye medarbeidere blitt ansatt i selskapet.

- KPMG og andre topp-rangerte arbeidsgivere bør være stolte av at deres merkevare som arbeidsgiver er hevet over alle landegrenser og tiltrekker seg de beste talentene fra hele verden, sier Petter Nylander, administrerende direktør i Universum i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag