*Nettavisen* Økonomi.

Hildrum fortsetter i TV2

STOLT: Sjefredaktør i TV 2, Alf Hildrum. Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

Styret gir Hildrum to nye år i kringkasteren.

20.03.12 16:08

Styret i TV 2 har i dag forlenget kontrakten med Alf Hildrum. Han fortsetter som administrerende direktør og sjefredaktør til mai 2015.

- Jeg er motivert for en etappe til. I denne runden blir hovedoppgaven å videreutvikle TV 2s posisjon hos seerne, sier Alf Hildrum i en pressemelding.

Han legger en offensiv strategi:
- Jeg er glad for at den nedgangen vi har hatt i seerandeler på hovedkanalen nå er stoppet opp. Vi har hatt noen fantastiske seerøyeblikk denne våren, selv om ikke alle satsingene har gitt like stor uttelling. Store nye konsepter som «The Voice» og «Hver gang vi møtes» har gått rett hjem. Det er gode øyeblikk som gir seerne noe ekstra vi skal lete etter, sier Alf Hildrum i meldingen og legger til:

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Jeg vet at det ikke er en sjarmøretappe jeg legger ut på. Konkurransen er vesentlig tøffere nå enn da jeg kom til TV 2, men det er også en utfordring som var medvirkende til at jeg svarte ja på forespørselen om forlengelse.

Mer energi
Alf Hildrum tiltrådte som TV 2-sjef i 2007, og hadde i utgangspunktet kontrakt til mai 2013, nå forlenges den med to år.

- Alf har sammen med medarbeiderne levert gode resultater og styrket mediehuset TV 2, sier styreleder i TV 2, Hans J. Carstensen i pressemeldingen.

Han trekker frem en vellykket, men smertefull snuoperasjon som Hildrum sto i spissen for, og også forlengelsen av avtaleforholdet mellom staten og TV 2, som viktige.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Med Alf i ledelsen har TV 2 etablert en sterk premium-virksomhet, det er startet nye kanaler og web-tv og nett holder stor fart. Det er mye energi igjen i Alf, derfor har vi bedt ham ta to år til. Og vi er riktig glade for at han har sagt ja til det, sier Carstensen i meldingen.

Tre viktige oppgaver
- Det er noen områder jeg vil bidra til at kommer på plass for TV 2. Jobb nummer en er å videreutvikle TV 2s posisjon hos seerne, nummer to er å sikre bredden på inntektssiden, med blant annet videre satsning på betalkanaler, nett og mobil og den tredje er å sikre beslutningen og retningen på nybygg i Bergen. Arbeidsmiljøet og TV 2 som energisentrum i Bergen, er avhengig av nye og bedre lokaler, sier Alf Hildrum i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag