NA24.no

Hjeltnes med TV-comeback

Sist gang Arne Hjeltnes dukket opp på TV 2 var da «Gutta på tur» gjorde et spetakulert comeback og hadde med seg kong Harald på tur.
Sist gang Arne Hjeltnes dukket opp på TV 2 var da «Gutta på tur» gjorde et spetakulert comeback og hadde med seg kong Harald på tur. Foto: TV 2 (TV 2)
Skal lede nytt program på TV2 med Heine Totland.

Arne Hjeltnes og «Gutta på tur» gjorde et comeback da de hadde med seg kong Harald på tur i fjor. Nå er Hjeltnes igjen klar for oppgaver i beste sendetid på TV 2. Denne gangen skal han finne de beste matopplevelsene i Norge, melder TV2.no.

I en serie på seks programmer skal Hjeltnes reise land og strand rundt sammen med artist Heine Totland. Seerne får også møte landets ivrigste og mest kompetente matentusiaster.

Hvert av de seks programmene er viet en region i Norge, og etter kokkelering og smaking velges det ut et matlag på tre personer. Når lagene Østpå, Vestpå, Sørpå, Nordpå og Midt i er valgt ut, møtes de til finale i Stavanger hvor landets beste måltid skal kåres.

Allsidig kar
Hjeltnes er ett kjent og kjært fjes for de fleste nordmenn. Han har økonomisk utdannelse, men er mest kjent for sin TV-karriere. Hjeltnes kom inn som promo- og presentasjonssjef i TV 2 fra starten i 1992 og gikk over som 100 prosent programleder i kanalen i 1994.

Hjeltnes har en mindre eierpost i Kagge forlag, og ble i mai 2010 innvalgt i Høyres sentralstyre, i tillegg til å være administrerende direktør i det skandinaviske kommunikasjonsbyrået Creuna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere