NA24.no

Hold deg til radio, Mina!

Sist oppdatert:
«Traktorlesba» blir aldri tv-dronning.

ANMELDELSE (NA24): NRK gir seg ikke med fiaskoidéen om at funker det på radio, så funker det helt sikkert på tv også.

I går var det P3-heltinne Mina Hadijans tur til å gå i baret.

Den omstridte og uhyre populære radiodama hadde før mandagens fjernsynsdebut flagget at hun ville gjøre «Ruby Wax-aktig» tv. Det skulle altså ikke være noe å utsette på ambisjonene. Programserien var også heftig promotert – med klipp av Mina som fikk fjernet plakk og pubeshår – så det var ikke fritt for at man hadde forventninger til at dette kunne bli riktig så fornøyelig.

Skylder tv-sjarm
Det ble det ikke. Mina var bare påtatt uskikkelig – på en måte hun er for gammel til å komme seg unna med. Tredveåringen skylder sjarm, overspiller og mangler evnen til å kommunisere visuelt. Dette er stygt tv.

Minas forsøk på å gjøre noe seerverdig ut av gladkristne jenters forelskelse i Gud og deres sylfrelste allsang med gitarkomp, avslørte bare Minas egne fordommer. «Det er ikke mye som gjør meg redd, men nå ble jeg redd», meddelte hun oss etter å ha blitt bedt for. Hæ?!

(Så var det dette døve Carola-mannskoret. Herregud.)

Godtvondt
Høydepunktet var som ventet bikinilinjeavrøskingen – som altså skulle være med å lage skjønnhetsdronning av guttejenta Mina (som måtte tåle å bli kalt «traktorlesbe» av motepoliti Jan Thomas). Voksingen gjorde åpenbart vondt. Det var litt godt å se.

NRK har utallige ganger tidligere forsøk å gjøre tv-stjerner av radiotryner. Det gikk bra med Kristoffer Schau og Nina Stensrud Martin. Det har gått strålende for Anne Sandvik Lindmo. Det gikk åt skogen med Espen Thoresen, Are og Odin, Rune Nilson, Steinar Sagen og en hel skokk av andre.

Mandag gikk det rett i dass for Mina Hadijan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere