NA24.no

Hvem blir årets sponsor ?

Hege Mauroy,Daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.
Hege Mauroy,Daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen. Foto: Sponsor- og Eventforeningen
Sist oppdatert:
Nominasjonene er klare.

Juryen for SPOT 2012 har nominasjonene til kategoriene «Årets Sponsor» og «Årets Kampanje» klare. Både SpareBank 1 og DNB er nominerte i begge kategorier.

I kategorien «Årets Sponsor» er følgende nominerte: SpareBank 1, DNB, Gjensidige, VG og Hafslund.

- Fem meget sterke nominerte som vet hva de holder på med. De har klare målsettinger – og en rød tråd i det de foretar seg. Høy kvalitet, sier daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen Hege Mauroy i en melding.

Selve utdelingen vil gå av stabelen onsdag 1. februar på Grilleriet i Oslo. Der vil følgende priser bli utdelt: «Årets Sponsorobjekt», «Årets Sponsor», «Årets Event», «Årets Kampanje», og «Årets SPOT».

I kategorien «Årets Kampanje» er følgende fem nominerte: SpareBank 1 og Kitchen for sin kampanje om lokal forankring, IKEA/WWF/Trigger for Earth Hour, Kreftforeningen/Foreningen for brystkreftopererte – for Rosa sløyfe, DNB for bank fra A til Å og Statoil/Gambit for Teach First.

- Det er jevnt i toppen i «Årets Kampanje». Også her finner vi en stor bredde, noe som karakteriserer både event og sponsing som kommunikasjonskanaler, sier juryleder Karen Onsager- i SPOT 2012 i meldingen.

Juryen til SPOT kommer med flere nominasjoner om kort tid.

- Om få strakser er også nominasjonene for kategoriene «Årets Event» og «Årets Sponsorobjekt» klare, forteller Onsager i meldingen.

I juryen sitter følgende personer: Karen Onsager/konserndirektør Kommunikasjon og samfunnsansvar i Hafslund, Morten Paus/daglig leder i Komon-Stageway, Øistein Mjærum/kommunikasjons- og markedsdirektør i Røde Kors, Thomas Tveteraas Helgø/rektor ved Emergence School of Leadership, Linnéa Svensson/prosjektleder Eyeworks Dinamo og Rune Gutteberg Hansen/kommunikasjonssjef i Statnett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere