NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
BIBELEN: Denne var det ikke Nettavisen som redigerte.
BIBELEN: Denne var det ikke Nettavisen som redigerte. Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

Hvis Nettavisen redigerte bibelen ...

Sist oppdatert:
Du vil ikke tro hva som da hadde vært tittelen.

OSLO: Ingen skal beskylde oss for ikke å ha selvironi, så da vi kommer over han som kaller seg for Tuftebarten på nettsamfunnet Twitter, fikk vi oss en god latter. 

Tuftebarten, eller Tough Barton som er hans fulle Twitter-navn, har nemlig kommet med et knippe tittelforslag, dersom det var vi i Nettavisen som redigerte Bibelen. 

Under kan du se hans forslag til titler.


Og godeste Tough gir seg ikke der. Han har nemlig mer på hjertet, og har forsøkt seg på tittelforslag som kunne kommet fra Aftenposten. Sjekk hans forslag under.


Den populære twitterkontoen retvitrer også dette forslagene om hvordan det kunne blitt om Dagbladet hadde stått bak Det nye testamentet: 

Følg gjerne Nettavisen på Twitter!


Nå synes vi dette var riktig så gode forslag, men vi er sikker på at det finnes flere tittelmakere der ute, og vi vil gjerne høre dine forslag, så her kommer utfordringen: Hva tror du tittelen ville vært om Nettavisen redigerte bibelen?

Lik Nettavisen på Facebook og få ferske nyheter og friske meninger!


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere