Hvor mye kan du om fotball?

Foto: (Getty Images)

Her er fire kunnskapstester til å bevise din uovertruffenhet.

25.05.10 10:07

I denne ukens nettspillguide har vi fokusert på kunnskapsspill. Her kan du bryne deg på spørsmål innen fotball, geografi i USA og Europa og til slutt en nerdetest.

Flere nettspill fra 007.no:

Nerdetesten beregner din nerdefaktor basert på spørsmål om film, tegneserier, spill og internett. Best å ikke være for god...

HTML EMBED

Premiership Football Quiz

Quiz | Spill Premiership Football Quiz

HTML EMBED

Er du interessert i fotball og tror du kan mye om emnet? Da kan vi utfordre deg med denne quizen. Her får du bryne deg på hvilken klubb Josh Payne tilhører, hvem som er manager i West Ham United og hvem som er sponsor på trøyene til Arsenal. Tror du kameraten din er like god som deg? Utfordre han til en kamp vel!

HTML EMBED

Europe GeoQuest

Quiz | Spill Europe GeoQuest

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne quizen tar for seg Europa. Du får oversikt på et europakart og skal peke ut hvor forskjellige land befinner seg. Kanskje du ikke kan så mye om din verdensdel som du tror?

HTML EMBED

United States GeoQuest

Quiz | Spill United States GeoQuest

Klikk på bildet for å forstørre.

Hvordan er kunnskapene om USA? Vet du egentlig hvor Dallas ligger og hvor presidenten i USA bor? Kartet i denne quizen viser et bilde av USA. Her skal du gjøre som i foregående quiz, klikke på staten eller byen det spørres om.

HTML EMBED

The Nerd Quiz

Quiz | Spill The Nerd Quiz

Klikk på bildet for å forstørre.

Beskrivende tekst: Hva står DotA for? Ser du mye på The Simpsons eller Futurama? Legger du merke til hvilken skuespiller som spiller i hvilken film? Da må du ta vår kunnskapsquiz på dette området! Denne quizen begynner på et greit nivå, men jo lengre inn i spillet du kommer jo mer nerdete blir spørsmålene.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.