NA24.no

Foto: Løvenskiold Handel AS

I dag åpnet Norges største byggevarehus

Sist oppdatert:
Måtte stenge E6

Over 1500 kunder hadde tatt oppstilling utenfor da MAXBO kl. 06.00 i dag åpnet Norges største byggevarehus. De ivrigste kundene hadde sittet i kø siden tirsdag, og politiet måtte i perioder stenge E6 for å ta unna køen på vei inn til det nye byggevarehuset.

- Vi har opplevd et utrolig trøkk og engasjement rundt denne åpningen, og våre ansatte har sørget for både kaffe og varmeovner til de kundene som overnattet utendørs, sier administrerende direktør i Løvenskiold Handel, Tom Borthen.

Nye MAXBO på Hvam er med sine 20.000 kvadratmeter Norges største byggevarehus, og hele 150 mennesker jobber i det nye varehuset. Det blir også det første MAXBO-senteret med eget hagesenter og de besøkende kan hente trelastvarer i en egen drive-in.

- Vår første åpningsdag ser ut til å gå over all forventning. Foreløpig tyder estimatene på at de fleste salgsrekorder blir slått, og vi nå regner med fullt hus hele helgen, skriver Tom Borthen i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere