NA24.no

Ikke like het hjemme

(TV3)
- En fin start på «Hellstrøm rydder opp - hjemme».

TV3s flaggskip «Hellstrøm rydder opp» med mesterkokken Eyvind Hellstrøm i rollen som programleder tok steget fra restaurantbransjen til norske hjem og kjøkken i går kveld.

Les også: Klar for kokke-buldrebassen

Denne høsten besøker Eyvind Hellstrøm norske hjem for å rydde opp i dårlige matvaner og stusselige kjøleskap. I velkjent stil vil Hellstrøm gi en real oppvekker og skape matglede hos de han besøker. Han vil ikke bare lære bort sine kokkekunster, men også rette fokus mot å spise gode middager og det å samles rundt middagsbordet.

Torsdagens premiere på «Hellstrøm rydder opp - hjemme» hadde 184.000 seere og en andel på 14,3 prosent i 12+ i snitt. På det meste var 229.000 seere innom premieren. I aldersgruppen 15-49 år var TV3 Norges nest største tv-kanal i tidsrommet Hellstrøm ble sendt.

Les også: Mener matlaging er kvinnfolkarbeid

- Vi synes at dette er en fin start på «Hellstrøm rydder opp - hjemme» , og vi sto oss godt i konkurransen mellom klokken 20 og 21,sier Glenn Ø. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i TV3/Viasat 4 til NA24 Propaganda.

Les også: Nå er TV3 I HD

Først ut i HD
«Hellstrøm rydder opp - hjemme» var det første egenproduserte tvprogrammet TV3 sendte i HD i går kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere