NA24.no

Ingen Aksel Hennie-effekt for «The Martian»


POP: Matt Damon, fra venstre, som Astronaut Mark Watney, Jessica Chastain som Melissa Lewis, Sebastian Stan som Chris Beck, Kate Mara som Beth Johanssen og vår egen  Aksel Hennie som Alex Vogel.
POP: Matt Damon, fra venstre, som Astronaut Mark Watney, Jessica Chastain som Melissa Lewis, Sebastian Stan som Chris Beck, Kate Mara som Beth Johanssen og vår egen  Aksel Hennie som Alex Vogel. Foto: Courtesy Twentieth Century Fox (Ap)
Sist oppdatert:
Rundt 50.000 nordmenn så «The Martian» under åpningshelgen.

I «The Martian» har Aksel Hennie rollen som astronauten Alex Vogel. Filmen hadde denne helgen premiere på norske kinoer.

Tall fra Film & Kino viser at nesten 50.000 nordmenn så filmen i åpningshelgen. Med førpremierer har den totalt 50.681 besøk.

– Besøket på «The Martian» åpningshelgen er på linje med filmer det er naturlig å sammenligne med, som «Gravity» og «Interstellar». Regissøren Ridley Scott har utviklet sience fiction-sjangeren videre og har laget en god film med gode skuespillere. Filmen har nok fått ekstra omtale i norske medier en stund siden Aksel Hennie har en av rollene, men det ser ikke ut til å ha vært utslagsgivende for åpningsbesøket, sier kommunikasjonssjef Birgitte Langballe i Film & Kino til Nettavisen.

Til sammenligning hadde techno-thrilleren fra verdensrommet «Gravity» 43.533 åpningshelgen og science fiction-filmen «Interstellar» 64.920. «Gravity» endte på 141.425 besøk, mens «Interstellar» endte på 188.121.

Det er altså stjerneregissør Ridley Scott som har formet filmen som handler om en amerikansk ekspedisjon til planeten Mars. Aksel Hennie er i et celebert selskap på rollelisten for filmen hvor Matt Damon har hovedrollen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere