NA24.no

Ingen Kanal 24-konklusjon

Alf Hildrum har fått noen dager ekstra på å finne en Kanal 24-løsning

- Det ble ingen konklusjon rundt Kanal 24 i dag, men vi jobber videre med ulike alternativer fortsatt, sier konserndirektør i TV 2 Rune Indrøy til NA24 Propaganda fredag.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Bruke mer tid
Det var ventet at TV 2-styret ville komme med en konklusjon rundt Kanal 24s fremtid i TV 2 Gruppen fredag. Ledelsen i TV 2 lovet for snart to uker siden Kanal 24 en avklaring i løpet av en drøy uke.

- Vi ønsker å bruke mer tid på dette. Så styret har gitt ledelsen fullmakt til å utrede noen av disse alternativene noen dager til, sier Indrøy.

- Betyr det at kanalens ansatte vil få en avklaring i løpet av kommende uke?

- Det betyr at de vil komme en rask avklaring, men jeg vil ikke sette noen dato, sier konserndirektøren.

Nederst i bunken
Klubbleder Bergestuen er glad for at TV 2-ledelsen tar tiden til hjelp.

- Jeg synes det er bedre at de bruker et par dager ekstra til å tenke seg om enn å komme med en dårlig avgjørelse i dag, sier Bergestuen.

Fredag ble det kjent at Svein Larsen i 21st Venture ønsker seg inn i Kanal 24 igjen. Larsen har vært med på oppstarten av både P4 og Kanal 24.

- Jeg har jo gjort det tydelig at jeg ikke ønsker ham inn i Kanal 24. Larsen var arkitekten bak det første som skjedde i Kanal 24, og alle vet jo hvordan det gikk, så jeg håper det alternativet er lagt underst i bunken. Jeg vet jo ikke sikkert hva slags alternativ det er de ser på, men jeg håper selvfølgelig at TV 2 ønsker å drive radiokanalen videre. Jeg tror det er et kjempepotensial i samarbeid mellom oss, så vi får se hvordan vi skal få dette til, avslutter Bergestuen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere