*Nettavisen* Økonomi.

Inn i Crux Bergen

DnB Nors Morten Skauge går til PR-byrået Crux Bergen.

Crux Kommunikasjon Bergen har ansatt Morten Skauge som ny rådgiver. Skauge kommer fra stillingen som informasjonsdirektør for bedriftskundevirksomheten i DnB Nor.

- Skauge blir en viktig brikke i oppbyggingen av Crux Kommunikasjon på Vestlandet, skriver daglig leder Helge Skaar i Crux Kommunikasjon Bergen i en pressemelding.

Morten Skauge er 35 år og har vært ansatt i DnB Nor siden 2000. Etter halvannet år som trainee har han vært knyttet til bankens kommunikasjonsavdeling. Han er utdannet fra Universitetet i Bergen med fagkombinasjonen administrasjon- og organisasjonsvitenskap, medievitenskap og sammenlignende politikk. Skauge har også politiske verv, blant annet som medlem av kommunestyre og formannskap for Høyre i Bærum, heter det i meldingen.

Crux Kommunikasjon Bergen vil dermed bestå av tre ansatte: Helge Skaar, tidligere kommunikasjonsdirektør i Nera, Lars Jørgen Ytrehus, finansanalytiker/forretningsutvikling og Morten Skauge. Crux Kommunikasjon Bergen ble etablert i 2007. Morselskapet Crux Kommunikasjon har 8 ansatte. Samlet omsatte Crux Kommunikasjon for 24,4 millioner kroner i 2008 hvorav 2,9 millioner kroner i Bergen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.