NA24.no

Inngår avtale med festivalarrangør

Øyafestivalens sponsorsjef Linnea Svensson og Roar Smelhus i Hjellnes Consult har inngåt
Øyafestivalens sponsorsjef Linnea Svensson og Roar Smelhus i Hjellnes Consult har inngåt Foto: Hjellnes Consult /Øyafestivalen
Hjellnes Consult samarbeider med Øyafestivalen.

Rådgivingsselskapet Hjellnes Consult (HC) har inngått en treårig samarbeidsavtale med Øyafestivalen. Festivalen får tilgang på HCs tverrfaglige kompetanse innenfor blant annet bygg, anlegg og prosjektledelse,melder selskapene i dag.

- Dette har vi sett frem til lenge. Øyafestivalen og Hjellnes Consult har flere felles interesser og det er grunnen til at vi lenge har ønsket oss et samarbeid, sier Roar Smelhus Direktør for Bygg og Eiendom i Hjellnes Consult as.

- Samarbeidet med Hjellnes Consult videreutvikler oss som festivalarrangør, sier sponsorsjef Linnea Svensson i Øyafestivalen.

Øyafestivalen er et viktig samlingspunkt i Middelalderparken i et av Oslos viktigste utviklingsområder, Bjørvika.

- Festivalen har et miljøengasjement og fokus som matcher godt våre tanker for fremtiden. I likhet med festivalen satser vi stort på energi- og miljøspørsmål, blant annet gjennom miljøfyrtårnsertifisering og Breeam-sertifisering, sier Smelhus.

Avtalen mellom HC og Øyafestivalen gir festivalen tilgang på bred kompetanse innen alt fra miljøfag, elektro, energi, Enøk, bygg, PA, VVS, VA, brann, landskapsarkitektur og akustikk. Sistnevnte gjennom HCs datterselskap Brekke & Strand.

- Vi har fagekspertise på svært mange fagområder som en musikkfestival som Øyafestivalen trenger, sier Smelhus som med avtalen med festivalen vil bli en del av et mer synlig rådgivingsselskap.

- Vi ønsker å være et attraktivt rådgiverselskap for unge mennesker i utvikling. Festivalen jobber med kontinuerlig utvikling, og med knutepunktstatus er de et forbilde for andre festivaler i Norge og Europa. Akkurat som festivalen ønsker vi å være et forbilde i våre markeder, sier Smelhus. Hjellnes

Consult har i flere år satset ungt og dynamisk i år med blant annet 10 studenter som sommerlærlinger, og samarbeidsavtale med Øyafestivalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere