NA24.no

Inngår Google-avtale

(SCANPIX)
Opplysningen 1881 blir leverandør av firmaoppføringer til Google Maps

Opplysningen 1881 og Google har inngått en samarbeidsavtale hvor Opplysningen 1881 blir leverandør av norske firmaoppføringer i Google Maps. Avtalen innebærer at brukere som søker i Google Maps vil finne bedrifter som er oppført på 1881.no.

Google Maps lar brukerne enkelt navigere gjennom Norges gater og byer, og tilbyr veibeskrivelser mellom ulike steder i Norge. Opplysningen 1881 vil nå bidra til å gi tjenesten et enda mer detaljert bilde av Norge, ved å integrere detaljert basisinformasjon om landets bedrifter og firmaer i nettkartet.

- Dette ser vi på som en tillitserklæring, og vi er selvsagt svært fornøyde med å samarbeide med et av verdens mest innovative teknologiselskap som hjelper personer å enkelt få tilgang til lokal informasjon. Ved å arbeide med Google sikrer vi at bedrifter på 1881.no kan bli funnet av flere personer enn noensinne tidligere, skriver produktdirektør i Opplysningen AS divisjon Digitale Medier, Geir Egedius, i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere