NA24.no

Integrerer sosiale medier

Gule Sider avviklet Gule Sider-katalogen på papir og lanserer en ny app for iPad i fjor. Nå er de klare med app-oppdatering
Gule Sider avviklet Gule Sider-katalogen på papir og lanserer en ny app for iPad i fjor. Nå er de klare med app-oppdatering Foto: Gule Sider
Sist oppdatert:
Gule Sider lanserer ny iPad-app med kartfokus.

Appen tar utgangspunkt i brukerens geografiske posisjon i kartet for å gi best mulig søkeresultat i ditt nærområde. Gule Sider for iPad har Facebook-integrasjon, slik at du kan se hvor vennene dine har sjekket inn.

Mer enn annenhver nordmann (60 prosent) fortrekker apper fremfor nettlesere, når de skal surfe på nettbrett.

Last ned Gulesider for ipad her

- Med den nye appen tar vi lokalt søk etter bedrifter, personer og produkter til et helt nytt nivå, med brukeren i sentrum. Det gjør det enklere å finne det du søker. Vi har hatt mye fokus på at appen skal være rask og dra nytte av iPadens nye muligheter, sier Tommi Larsen, mobildirektør i Eniro.

Tommi Larsen, mobildirektør i Eniro.

Gule Sider for iPad er bygget med utgangspunkt i hvordan du holder et nettbrett. All navigasjon kan gjøres med tomlene og søkene gjøres direkte i kartene. Du kan velge hvordan du vil se søketreffene dine, for eksempel i 360 graders gatebilder, satellittfoto eller vanlig kart. Trefflisten vises ut i fra nærhet, omdømme eller en alfabetisk sortering. Interaksjonsdesignet er utviklet av Scandinavian Design Group (SDG).

Fakta om Gule Siders iPad-app:

  • Gratis i AppStore.
  • Søket tar utgangspunkt i kartene med mulighet til å velge mellom vanlige kart, gatebilder, flyfoto og sjøkart.
  • Du kan søke etter bedrifter, personer, produkter og tjenester per kategori eller i fritekst.
  • Treffene vises direkte i kartet, med mulighet til å velge å sortere på omdømme eller i alfabetisk rekkefølge.
  • Facebookintegrasjon som lar deg se hvor vennene dine har sjekket inn de siste 48 timene.
  • Veibeskrivelse med enkel kobling til gatebilder og e-post.

Fakta om Gule Siders apper:
Gule Sider var tidlig ute med å benytte teknologien augmented reality (2009). Det vil si at du kan se det du søker etter, ved hjelp av kameraet på mobilen. Gule Sider-appene for iPhone og Android har vunnet flere priser, blant annet Gulltaggen og Beste norske app (Mobile Awards 2011). Gule Sider var også først i Europa med bildesøk via mobilen i 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere